Víte, jaký je rozdíl mezi celozrnným a vícezrnným pečivem? Proč je biokuře dražší než to běžné, a je opravdu i lepší? Či zda je zdravější máslo, nebo margarín? Na tyto otázky a mnohé další vám odpoví knížka BioAbecedář, která je souhrnným a přehledným průvodcem pro příznivce zdravého životního stylu a biopotravin.
Hanka Zemanová shromáždila výsledky vědeckých výzkumů, doporučení odborníků, srovnání pohledů západní i čínské dietetiky, názory ajurvédy a makrobiotiky.
V receptové části najdete přes šedesát vyzkoušených receptů – vyzkoušejte třeba čočkovo-dýňovou polévku, cizrnu s rajčatovou omáčkou, pohankovo-špaldové palačinky nebo třeba jahelné bramboráky s lněným semínkem.
Ve čtvrtek 7. 10. v 16 hodin se na Václavském náměstí v Praze koná v Luxoru autogramiáda Hanky Zemanové u příležitosti vydání nové knihy BioAbecedář.