Dny ruské kuchyně (a umění)

Ruská kuchyně vám nic neříká? Jediné, co si vybavíte, je boršč? Pak rozšiřte svým chuťovým buňkám obzory a v průběhu prosince a ledna zamiřte do hotelu Hoffmeister. Od 1. prosince do 31. ledna se tu totiž budou podávat ruské speciality.

Konkrétně:
Bliny s uzeným lososem a kaviárem (220 Kč)
Moskevský boršč (90 Kč)
Pelmeně se zakysanou smetanou a pažitkou (190 Kč)
Pošírovaný candát v rybí várce, vařený brambor (490 Kč)
Svíčková Stroganoff, dušená rýže (420 Kč)
Bliny s borůvkami a zakysanou smetanou (120 Kč)

Až ochutnáte a odevzdáte číšníkovi svůj prázdný talíř, k dokonalosti okamžiku vám bude scházet jediné – přemístit se do místní galerie, kde se koná výstava fotek Jadrana Šetlíka Dvě země v portrétech.

Kde? Hotel Hoffmeister, Pod Bruskou 7, Praha 1
Kdy? Od 1. 12. do 31. 1.

Časopis ELLE

Prosincové vydání ELLE 12/24