Recept na tvarohovou pomazánku s kedlubnami a ředkvičkami

Skvěle chutná a máte ji připravenou do 20 minut. Radíme: nejlépe chutná k tmavému pečivu.

Ingredience (pro 4 osoby):
250 g tvarohu
2 mladé kedlubny, nastrouhané
1 malý svazek ředkviček a/nebo 100 g bílé ředkve
2 vejce natvrdo
sůl
pepř
petrželka, nasekaná

Příprava:
Smíchejte: 250 g tvarohu, 2 mladé kedlubny, nastrouhané, 1 malý svazek ředkviček a/nebo 100 g bílé ředkve, nastrouhané, 2 vejce natvrdo, nastrouhaná (není nutné), sůl, pepř a nasekanou zelenou petrželku podle chuti.

Zkuste i pomazánku z vajíček. Recept najdete na www.apetitonline.cz.

Časopis ELLE

Prosincové vydání ELLE 12/24