Nahlédněte šéfkuchaři pod pokličku!

V pondělí 29. června si můžete od 18 hodin osobně vyzkoušet přípravu kompletního menu s týmem šéfkuchaře pětihvězdičkového hotelu Le Palais Radkem Šubrtem, známým z televizního pořadu Tescoma s chutí.

Krok po kroku poznáte exkluzivní recepty a kuchařské postupy. Vyzkoušíte si různé triky, které z vás při vaření udělají profesionála. A na závěr si pochutnáte na vlastnoručním výsledku.

S Radkem Šubrtem a jeho zkušenými kolegy společně připravíte jako studený předkrm koktejl z kapra s marinovanou bílou ředkví a ředkvičkovým salátem, teplým předkrmem budou ravioli s omáčkou Café de Paris.

Hlavním chodem bude restovaný filet z kapra s grilovanou zeleninou a béarnskou omáčkou. Třešničkou na dortu bude dezert – domácí lívanečky s jablečným kompotem a zakysanou smetanou.

Vstupné za osobu je 500 Kč. Místo si lze zarezervovat na tel.: 775594155
Adresa: KORYNA studio, Modletice 2

Časopis ELLE

Prosincové vydání ELLE 12/24