Francouzská bageta s lanýžovou majonézou,
okurkou, polníčkem a rychle opečeným tuňákem
Bagetu podélně rozkrojíme, potřeme lanýžovou majonézou, na ni dáme plátky okurek, plátky rychle opečeného tuňáka a navrch polníček. Vše přiklopíme horní částí bagety.
okurkou, polníčkem a rychle opečeným tuňákem
- 4 malé nebo dvě velké bagety
- 300 g čerstvého tuňáka, sůl
- drcený barevný pepř
- 30 ml olivového oleje, 60 g majonézy
- 5 g lanýžové pasty s houbami (tartufo e funghi)
- 100 g salátové okurky, 20 g polníčku
Bagetu podélně rozkrojíme, potřeme lanýžovou majonézou, na ni dáme plátky okurek, plátky rychle opečeného tuňáka a navrch polníček. Vše přiklopíme horní částí bagety.