Ingredience (1 osoba):
2 plátky semínkového bio chleba
2 lžíce sušených rajčat
2 lžíce piniových oříšků
2 lžíce ricotty
2 lžičky olivového oleje
čerstvě mletá sůl a pepř
Postup:
Plátky chleba lehce opečte v topinkovači nebo v troubě. V pánvi opražte nasucho pinie. Rajčata nakrájejte na nudličky.
Topinky namažte ricottou, posypte rajčaty a piniemi, nakonec zakápněte olivovým olejem. Můžete osolit a opepřit čerstvě mletým pepřem.
Tip: Pokud se vám zdá ricotta moc suchá, zřeďte ji troškou kvalitního mléka.
Suroviny:
Plátky chleba lehce opečte v topinkovači nebo v troubě. V pánvi opražte nasucho pinie.
Topinky namažte ricottou, posypte rajčaty a piniemi, nakonec zakápněte olivovým olejem. Můžete osolit a opepřit čerstvě mletým pepřem.
Text i foto připravila Barbora Mosorjáková. Více o Báře najdete na jejím Instagramu @mosorjakovab nebo na Facebooku www.facebook.com/Creamosorbar