ELLE Menu: Fazolky se sušenými rajčaty

Ingredience pro 2 osoby:

400 g zelených fazolových lusků
5 lžic sušených rajčat
4 lžíce předvařené cizrny
parmezán podle chuti

Postup:

Fazolky zbavte stonků a špiček, povařte je v horké osolené vodě na skus - 10 minut. Sceďte a dejte na talíře. Posypte cizrnou, navrch dejte rajčata pokrájená na proužky a zakápněte olejem, ve kterém se louhovala. Nakonec posypte parmezánem a podle chuti opepřete čerstvě mletým pepřem.

Suroviny: 

20170517 143052 01 e9fc0

Povařte je v horké osolené vodě.

20170517 144107 01 4f938

Posypte cizrnou, navrch dejte rajčata pokrájená na proužky a zakápněte olejem.

20170517 144608 01 81ad0

 

Text a foto: Barbora Mosorjáková. Více o Báře najdete na https://www.facebook.com/Creamosorbar nebo na Instagramu @mosorjakovab

Kupte si poslední - červnové číslo ELLE. Najdete v něm přílohu o zdravém životním stylu wELLE, do které Bára připravila osm zdravých receptů na jaro a léto. 

Časopis ELLE

Prosincové vydání ELLE 12/24