Ingredience pro 2 osoby:
400 g zelených fazolových lusků
5 lžic sušených rajčat
4 lžíce předvařené cizrny
parmezán podle chuti
Postup:
Fazolky zbavte stonků a špiček, povařte je v horké osolené vodě na skus - 10 minut. Sceďte a dejte na talíře. Posypte cizrnou, navrch dejte rajčata pokrájená na proužky a zakápněte olejem, ve kterém se louhovala. Nakonec posypte parmezánem a podle chuti opepřete čerstvě mletým pepřem.
Suroviny:
Povařte je v horké osolené vodě.
Posypte cizrnou, navrch dejte rajčata pokrájená na proužky a zakápněte olejem.
Text a foto: Barbora Mosorjáková. Více o Báře najdete na https://www.facebook.com/Creamosorbar nebo na Instagramu @mosorjakovab
Kupte si poslední - červnové číslo ELLE. Najdete v něm přílohu o zdravém životním stylu wELLE, do které Bára připravila osm zdravých receptů na jaro a léto.