Věčná klasika i experimenty – tohle jsou cool drinky sklonku léta

 

Toniky Fever-Tree si zakládají na 100% přírodním složení bez umělých sladidel, barviv či konzervantů. Ingredience jsou vybírány s maximální pečlivostí a jsou získávány z celého světa: chinin z Konga, hořké pomeranče z Mexika, citrony ze Sicílie nebo citronový tymián z francouzské Provence. Zázvorové pivo a limonády zase tvoří tři odlišné druhy zázvoru z Pobřeží slonoviny, Indie a Nigérie.

Značka Fever-Tree vznikla s myšlenkou a cílem, že tonik a širší kategorie nealkoholických mixerů potřebují prémiovou nabídku, která by míchaným nápojům vrátila patřičnou kvalitu. V roce 2005 její spolumajitelé uvedli na trh svůj první produkt, Fever-Tree Indian Tonic. Od té doby představili řadu dalších, nejnovějšími přírůstky v portfoliu značky jsou bezinkový Fever-Tree Elderflower Tonic a malinovo rebarborový Fever-Tree Raspberry & Rhubarb Tonic.

Vyzkoušejte klasický Gin & Tonic z Broker's London Dry Gin ve spojení s Fever-Tree Indian Tonic a limetkou, nebo si dejte drink se vzpomínkou na sklizeň letního ovoce – Broker's Pink Gin s tóny jahod a k němu Fever-Tree Raspberry & Rhubarb Tonic.. Stylové osvěžení v růžových odstínech dozdobte limetkou a mrazem sušenými malinami.

A nebo zkuste s toniky Fever-Tree Indian Tonic experimentovat!  

Campari s tonikem  

Naučte se žít život s lehkostí! Nedílnou součástí aperitivo momentu je Campari – výjimečný aperitiv, který je typický svou sytě rudou barvou a podmanivou hořkosladkou chutí s tóny pomerančů. Campari je ingrediencí mnoha slavných koktejlů a letitým podporovatelem umění, kultury a designu. Zkuste si s Campari namíchat Garibaldi Spritz, do kterého vedle Campari patří ještě pomerančový džus, prosecco a plátek pomeranče, nebo Campari & Tonic. Jak už bylo řečeno, záleží na pečlivé volbě všech ingrediencí. Pro Campari & Tonic doporučujeme Fever-Tree Indian Tonic. 

Rum s tonikem 

Obliba zázvoru s časem neupadá a míchané drinky s Ginger Beer nebo Ginger Ale jsou stále na předních místech v žebříčku koktejlů. Fever-Tree pro svůj Ginger Beer a Ginger Ale používá tři druhy zázvoru: čerstvý zelený zázvor z Pobřeží Slonoviny, čokoládový zázvor z Indie a zemitý zázvor z Nigérie. Dejte si na sklonku léta stylové zázvorové osvěžení! Rum & Ginger je kombinací rumu Diplomático Mantuano, Fever-Tree Ginger Beer, bitters Angostura a limetky.

Stylově i bez alkoholu 

Stylový drink si můžete vychutnat i bez alkoholu. Sáhněte po lahvičce Crodina Biondo, nebo Crodina Rosso a připravte si Crodino Spritz. Menší vinnou sklenici naplňte ledem a přelijte do ní lahvičku Crodina. Doplňte 10 cl sody a ozdobte plátkem pomeranče. 

Všechny druhy toniků Fever-Tree můžete pořídit na webu www.warehouse1.cz

Věčná klasika i experimenty – tohle jsou cool drinky sklonku léta