1. Nepřekonatelná kvalita
Pralinky Ferrero jsou výsledkem nesporného cukrářského talentu, při jejich výrobě jsou pečlivě dodržovány procesy, které byly stanoveny již v roce 1946. Použité suroviny podléhají neustálému testování již od okamžiku samotné sklizně a dále jsou pak analyzovány během každého kroku. Pro zajištění nejlepší chuti pak zaměstnává Ferrero na 1011 ochutnávačů! Například lahodné Ferrero Rocher procházejí během každé sezony více než 18 536 ochutnávkami, aby byla zabezpečena jejich špičková kvalita.
2. Jedinečná chuť
Nejen chuť, ale i vzhled a aroma dělá Ferrero pralinky nenapodobitelnými. Ale upřímně, je to hlavně ona lahodná chuť, která nás zajímá nejvíc. Ta je získána samozřejmě prvotřídními surovinami a nekompromisními standardy, jež společnost dodržuje. … Rádi bychom vám řekli, že jsme pro vás zjistili recept, ale ten je samozřejmě pečlivě střeženým tajemstvím!
Co dělá konkrétně z Raffaella mistrovské dílo? Křupavá mandle z Kalifornie v jemné náplni v křehké oplatce, která je ozdobená strouhaným kokosem z Tichomoří...
3. Úžasná čerstvost
Každý, kdo někdy pralinky Ferrero ochutnal jistě ví, že budou vždy chutnat naprosto dokonale. Je to i díky rozhodnutí nechávat je v regálech kratší dobu, aby byly vždy naprosto čerstvé. Klíčem je také neustálá kontrola teploty, která zaručuje dokonalou chuť. Tato společnost má velmi přísné normy a moc dobře ví, že teplo je nepřítelem čokolády, a proto některé ze svých výrobků během léta vůbec neprodává.
4. Nezapomenutelné okamžiky
Toto je čistě osobní důvod, ale Raffaello máme spojené s těmi nejkrásnějšími okamžiky v životě. Možná to máte podobně. Jde o dárek, který potěší, vyjadřuje náklonnost a je symbolem osobních setkání, kterých za poslední dobu nebylo mnoho, a proto si jich o to více vážíme.