TOP účesy sezony podzim/zima 2013/14

Letní sluníčko, mořská voda a vysoké teploty dají každý rok vlasům pořádně zabrat. Při příchodu podzimu je pak potřeba jim vdechnout nový život. Zkuste pro tentokrát místo nenápadného zastřižení konečků něco výraznějšího. Inspirovat se můžete jedním z mnoha střihů z fashion weeků podzim/zima 2013/2014. Možností je nespočet, přinášíme vám alespoň hlavní výběr trendů na chladné měsíce.

Mikádo

Jednoduchý sestřih proslavila Karlie Kloss a od té doby je vidět všude. Délka rovnoměrně zastřižených vlasů na obou stranách krku je volitelná, stejně tak jako barva. Mikádo noste buď zcela vyrovnané, naondulované nebo jakoby neupravené.

Preen_mikado

Ombré

Zesvětlení spodní části vlasů je stále in. Kdo si myslel, že půjde o výstřelek, který brzy omrzí, se mýlil, drží se už několik sezon a rozhodně jich ještě pár vydrží. Můžete taky zvolit výstřednější alternativu a spodní část vlasů nabarvit křiklavými barvami, jako jsou růžová, fialová nebo modrá. Pokud vás světlá blond už nebaví, zvolte o několik odstínů tmavší variantu.

greta-boldini-ombre

Ofina

Zakryté čelo bylo k vidění na nejedné módní show. Opět je nespočet možností, jakou ofinu zvolit. Vybírejte mezi dlouhou, krátkou, rovnou i sestříhanou variantou.

Cara_Delevingne_-_ofina_

Na kluka

Krátkým sestřihem svým vlasům určitě ulevíte. Nemyslete si ale, že platí pravidlo „čím kratší, tím méně práce“. Kolikrát dá právě tato délka zabrat mnohem víc než hříva do půli zad. V tomto případě se ale nebojte experimentovat, nosí se i vyholená část hlavy.

Kenneth_Cole

Časopis ELLE

ELLE Říjnové vydání 10/24