V nové kampani Nespresso se ocitáme na palubě luxusního vlaku, kde bohatá dědička, v podání Camille Cottin, nahlásí krádež nikoli šperků, ale drahocenných kapslí Nespresso. Charismatický detektiv George, začne vyslýchat podezřelé – včetně šéfkuchařky Evy Longorie a její sous-chef Kim Go-un. Napětí roste, záhada se stupňuje a diváci mají šanci po boku detektiva vyřešit, kdo kapsle ukradl. Hravý příběh, který potěší milovníky kávy i filmu, bude mít premiéru 15. ledna. Záhada se bude rozvíjet nejen v televizi, ale také online, na sociálních sítích i v Nespresso Boutiques po celý rok 2025.
Jaké to je, pracovat s Nespressem?
Pro mě, jako pro milovnici kávy, je to pocta. Závazek značky k dokonalosti a umění přípravy kávy je opravdu inspirující. Být součástí týmu, který sdílí stejné hodnoty a vášeň pro výjimečnou kávu, je naplňující a vzrušující! Mám velkou radost, že můžu spolupracovat s Nespressem po boku mého drahého přítele George Clooneyho a seznámit se s úžasně talentovanými ženami, jako jsou Camille Cottin a Kim Go Eun.
O čem je nová kampaň?
Dědička přijde o své drahocenné klenoty... sáček s kapslemi Nespresso, a náš šarmantní detektiv George pátrá ve vlaku, aby zjistil, kdo je zloděj. Je to opravdu vtipný příběh s podle mě nečekaným koncem.
Jaké byly vaše dojmy z natáčení a spolupráce s herci?
Bylo to úžasné. Především proto, že kampaně Nespresso jsou vždy ikonické, a to i díky skvělému obsazení. I když jsem s Georgem, Camille a Kim pracovala poprvé, všichni jsme si na place okamžitě sedli a zažili spoustu legrace. A samotné natáčení bylo opravdu velkolepé, jako u filmové produkce – natáčeli jsme čtyři dny s více než 150členným štábem. Opravdu působivé!
Jaká byla vaše nejoblíbenější část natáčení?
Moje role rozpustilé šéfkuchařky byla rozhodně nejzábavnější. Tyhle typy rolí mám moc ráda, protože můžu být hravá a ukázat i svou osobnost. Kromě klasické 60sekundové reklamy jsme natočili spoustu kratších videí pro sociální sítě a online, které jsou velmi zábavné a vtipné. Těším se, až je lidé uvidí.
Musela jste někdy vymyslet chytrou výmluvu, když vám doma záhadně zmizela poslední kapsle Nespresso?
Ne! Nikdy jsem nemusela, protože u nás doma káva nikdy nechybí. Jsem opravdová milovnice kávy a asi jeden z největších fanoušků Nespressa, takže vždy dbám na to, aby byl náš dům zásoben.
Jaký je váš kávový rituál?
Můj kávový rituál se liší podle toho, jestli jsem doma, v práci nebo na cestách, ale pokaždé je pro mě důležité si tu chvíli s kávou opravdu užít. Ať už ráno, když se ještě neprobudil můj syn, nebo s přáteli a kolegy během natáčení. Jedno je jisté – vždycky se starám o to, aby to byla výjimečně chutná káva.
Co dělá kávu nezapomenutelnou?
Kličová je samozřejmě chuť, pro mě jde hlavně o intenzitu a plnost kávy. Ale velkou roli hraje i vůně, protože aroma je podstatnou součástí celého zážitku. Když máte to štěstí, že narazíte na kávu, která vám probudí všechny smysly, je opravdu nezapomenutelná.
Jaká je vaše nejoblíbenější vzpomínka na kávu?
Když jsem byla malá, měla jsem za úkol ráno vařit kávu tátovi. Milovala jsem ten zvuk, když voda syčela, a tu nádhernou vůni. Bavilo mě nejen připravovat kávu, ale i ten rituál, který jsem si od té doby zachovala.
Jaká je vaše oblíbená směs Nespresso?
Myslím, že nikoho nepřekvapí, když řeknu, že jsem fanoušek Arpeggia, slavné fialové kapsle. Jsem tak velká fanynka Nespressa, že mám doma i kávovar Vertuo Creatista. Miluji, že si mohu připravit různé styly kávy podle nálady a vždycky je pro ni ta správná kapsle!
Jak byste zakomponovala kávu do některého ze svých receptů pro My Mexican Kitchen?
Rozhodně bych připravila Nespresso Martini, samozřejmě s tequilou Casa del Sol.
Význam kávy v Mexiku jsme viděli i ve vašem dokumentu Hledání Mexika. Povězte nám o kávové kultuře v Mexiku.
Mexiko má krásnou kávovou kulturu. Jedním z nejzajímavějších míst, kde jsem kávu ochutnala, byly hory ve Veracruzu, kde se káva pěstuje. Mají tam úžasné směsi a recepty, které jsem nikde jinde neochutnala. Jedním z mých nejoblíbenějších receptů je Café de Olla – úžasný odvar ze skořice a mexické čokolády.
Dokázala byste si jednou představit, že byste si otevřela vlastní restauraci? Pokud ano, jaká by byla její specialita?
Samozřejmě, ráda bych přinesla do Evropy více autentické mexické kuchyně. Myslím, že všude by se hodilo více koření.
Kdybyste mohla pozvat tři lidi – žijící nebo nežijící – na kávu, koho byste pozvala a proč?
George, Camille a Kim – můj sen se stal skutečností!
- Zdroj článku:
Tisková zpráva zmíněné značky