Nově zařadil do nabídky své restaurace Triton i jídla připravených z čistých surovin místního ekologického zemědělství. V krápníkové jeskyni v srdci Prahy si tak můžete vychutnat tříchodové menu nebo ochutnat jen některé z nabízených dobrot.
„Stejně jako to bylo u našich domácích vín, kdy před mnoha lety byla nabídka velice omezená, stojíme nyní na stejném místě i u potravin, proto se nesnažíme tvrdit, že celý pokrm bude připraven stoprocentně z místních surovin, ale naše první volba bude vždy z domácího ekologického zemědělství. Každopádně pro mě se dá objevování nových a hlavně kvalitních surovin v biokvalitě na českém trhu přirovnat k neuvěřitelně fascinující a nikdy nekončící cestě,“ vysvětli nelehký výběr surovin šéfkuchař Michal Novák.
V novém biomenu se objeví lahůdky jako bioroastbeef s pečeným lilkovým kaviárem a mrkvovým pyré nebo bio pečený pstruh s pošírovaným vejcem a špaldovými nudlemi. Bio není jen o kvalitě, ale také o určitém souznění s přírodou a jejími rytmy. Nabídka a skladba jednotlivých menu bude proto pravidelně obměňována podle sezonnosti surovin použitých v pokrmech.