Řecko v kuchyni

Řecká kuchyně je proslulá po celém světě. Je lehká, svěží, barevná a voní bylinkami.

Vyrazte na kurz Atelieru Culinari a pronikněte do jejích tajů.

Z předkrmů se naučíte připravovat tzatziki, marinované olivy a citronovou polévku avgolemono. Mezi hlavními jídly nebude chybět tradiční musaka, dušené jehněčí (stifado) a souvlaki. Pod rukama vám projde i ryba, společně si připravíte mečouna na řecký způsob.

Na své si přijdou také milovníci sladkého. Součástí lekce jsou i tři dezerty – krémové galaktoboureko, smažené sladké kuličky loukoumades a tradiční baklava.

Kdy a kde?
28. 5. Atelier Culinari, Zenklova 117/62

Za kolik?
Cena celého kurzu je 1790 Kč.

Časopis ELLE

Prosincové vydání ELLE 12/24