Recept na penne s tuňákem a paprikou

Doba přípravy: 10 minut, opékání: 3 minuty, vaření: 20 minut
Počet porcí: 2

Ingredience:
    •    2 lžíce oleje
    •    1 jarní cibulka
    •    350 g žluté a červené papriky
    •    200 g rajčat
    •    špetka chilli
    •    sůl
    •    150 g tuňáka z konzervy
    •    320 g těstovin penne
    •    bazalka
    •    
Příprava jídla:
Na 2 lžících oleje zpěňte nasekanou jarní cibulku, přihoďte proužky žlutých a červených paprik (celkem 350 g) a opékejte 3 minuty. Přidejte 200 g rajčat, na kostky, špetku chilli, sůl a vařte 20 minut. Smíchejte se 150 g tuňáka z konzervy, s uvařenými penne a bazalkou.

Další recepty najdete na www.apetitonline.cz

Časopis ELLE

Prosincové vydání ELLE 12/24