Doba přípravy: 10 minut, grilování: 12 minut
Počet porcí: 4
Ingredience:
1 bílek
5 lžic jemně strouhaného parmazánu
4 menší kuřecí prsa bez kůže a kosti
400 g nových brambor, na kostičky
140 g mraženého hrášku
2 pořádné hrsti baby špenátových lístků
1 lžíce bílého vinného octa
2 lžíce olivového oleje
sůl a pepř
Příprava:
Zahřejte gril na střední teplotu a pekáček vyložte alobalem či pečicím papírem. Bílek prošlehejte na talíři s trochou soli a pepře. Parmazán dejte na jiný talíř. Maso protáhněte bílkem, pak sýrem. Grilujte cca 12 minut dokřupava, jednou otočte.
Mezitím vařte brambory 10 minut, na poslední 3 minuty přihoďte hrášek, pak sceďte. Smíchejte se špenátem, octem, olejem, osolte a opepřete. Rozdělte na talíře, jezte s kuřetem.
Další recepty najdete na www.apetitonline.cz