Milujete zeleninu tak jako my? Jako přílohu k masu, v salátech nebo samotnou jen tak? V tom případě jsme pro vás našli ideální kurz vaření.
Povede ho Dalibor Navrátil a bude zaměřený na všemožné způsoby úpravy zeleniny. Naučí vás, jak ji správně blanšírovat, grilovat, péct a vařit, jak zachovat její barvu během vaření.
Důvěrně si potykáte se zelenými fazolkami, listovým špenátem nebo růžičkovou kapustu, ovládnete umění přípravy bílého chřestu se strouhankou a holandskou omáčkou, plnění paprik, cibule či rajčat. Dalibor Navrátil vás zasvětí do tajemství kombinace zeleniny a prozradí vám triky na nejlepší řecké tzatziki.
Věřte, že po tomto kurzu budete mistry v přípravě zeleniny. Klasické přílohy začnete nahrazovat těmi zdravějšími a nakonec vezmete na milost i ze školních jídelen nenáviděný špenát nebo růžičkovou kapustu.
Dlouho neváhejte, kurzy zatím nejsou obsazené, ale rychle se plní.
Kdy a kde:
4. 11. 2010 od 9.30, Pražský kulinářský institut, Suchdolská 14, Praha 6
Cena kurzu je 3300 Kč.