NEODOLATELNÁ RAJČATOVÁ BRUSCHETTA

 

(na 6 chlebíčků)

doba přípravy: 15 minut

6 plátků italského chleba

300 g malých rajčátek

50 ml kvalitního olivového oleje

pár lístků čerstvé bazalky

mořská sůl

 

bju1 989fb

 

1. Předehřeju si troubu na 200 stupňů. Krajíčky chleba potřu olivovým olejem a dám je péct zhruba na 4 minuty. Během pečení je neotáčím.

2. Rajčátka nakrájím a dám je do misky. Přidám olivovým olej, natrhané lístky bazalky, trochu soli a vše jemně rukou promíchám.

3. Rajčatovou směs rozdělím na topinky, a pak už se jen s chutí zakousnout!

 

Instagram: @bjukitchen

Foto: Kubo Krížo a Honza Zima

Časopis ELLE

Prosincové vydání ELLE 12/24