Kurz vaření: Sushi – delikatesa země vycházejícího slunce

Uspořádejte stylovou suši party u vás doma. Po absolvování kulinářského kurzu, vedeného majitelem suši baru Jiřím Zajíčkem, ji zvládnete na jedničku.

Jen pozor – hrozí vám nebezpečí, že nadšené hosty nebudete moci dostat z domu a celou noc strávíte rolováním dalších a dalších kousků…

Co vás na kurzu čeká?

  • Příprava maki suši, nigiri suši, kalifornských rolek a krevet v tempuře
  • Lekce správné přípravy rýže
  • Úprava krevet
  • Rolování suši
  • Příprava slavnostní tabule
  • Ochutnávka saké a japonského švestkového vína

Kdy a kde?

8. 8. 2010 od 11.00, Divoká vařečka, Pekárenská 6, Brno

Za kolik?

Cena kurzu je 2300 Kč.

Časopis ELLE

Prosincové vydání ELLE 12/24