Přivítejte dubnovou ELLE

Nejnovější kolekci H&M Conscious, kterou si můžete prohlédnout na hvězdě naší obálky, topmodelce Haně Soukupové, která za ELLE přiletěla ze svého druhého domova, Mallorky.

Zamilovali jsme se do XXL kabelek, kam se vejde vše, co potřebujete, bílých tenisek i nejnovějšího trendu, který hlásí comeback punku. S ním se samozřejmě na scénu vrací i kovové cvoky, kožené bundy a barevná paleta červené, černé a bílé. 

Beauty redaktorka Cindy Kerberová pro vás otestovala a vybrala 20 nejlepších řasenek, které s vaším pohledem udělají doslova divy. Uspokojí vaši touhu po super dlouhých, hustých a tmavých řasách? Tak na to můžete vsadit krk!

Společně s odborníky známe 9 tipů na nejlepší orgasmy. Pokud se jich nemůžete dočkat, nalistujte stranu 102, kde se dozvíte detaily.

A pokud máte radši cestování, vydejte se s námi do Berlína. Společně s Veronikou Jonášovou, autorkou cestopisu Příběh Berlín, víme, jak strávit stylový víkend v nejvíc cool městě Evropy.

Vypravit se můžete i na ochutnávku toho nejlepšího, co nabízí česká designérská scéna. Podrobnosti najdete na straně 254.

P.S. Nesmíme zapomenout na nákupní horečku Shopping Fever, která nabízí tři dny plné nákupů a 230 exkluzivních nabídek ve více než 2400 obchodech po celém Česku a Slovensku. Kuponová knížka je plná neodolatelných nabídek, tak hezké nakupování!